Magdi Vendégház
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Magdi Vendégház
Magdi Vendégház - Diósjenői Apartman Facebbok oldala

Vendégház árak és foglalás

Az apartman átlagára

Kérem szíveskedjen a foglalás előtt figyelmesen elolvasni!

Ünnepnapokon és a nyári főszezonban kizárólag 3 fő, vagy afölött tudom fogadni a vendégeinket. Az apartman két főre is foglalható ,de akkor apartman árat kell fizetni! A vendégház Július 01 - Augusztus 31 ig minimum 3-4 éjszakára foglalható . A többi időszakban minimum 2 éjszakára vehető igényben.

Kiemelt időszakban: ünnepnapokon felárat számítunk fel!

Börzsönyi szállás Diósjenőn A vendégház Szép Kártyával is igénybe vehető, ezt kérem, szíveskedjék előre jelezni.
Az előzetesen lefoglalt szállás az üdülés megkezdésének napján 14:00 órától foglalható el és azt az üdülés befejezésekor az utolsó nap 10. 00 óráig el kell hagyni. A helyi adókról szóló törvény értelmében idegenforgalmi adó a vendéget terheli, amely személyenként és vendégéjszakánként 300 Ft / fő. Ez nem vonatkozik a 18. életévét be nem töltött magánszemélyekre! Szeretettel várom kedves vendégeimet, mind az újonnan érkezőket, mind a visszatérőket a Börzsöny lábánál lévő vendégházunkba!

Lemondási feltételek

A szállás lefoglalásával és a foglalási díj kifizetésével, amelyről minden esetben visszaigazolást küldök, létrejön a szerződés a szállásadó és a szállást igénylő között. Felhívom Kedves vendégeim figyelmét, hogy mindig a lefoglalt időtartamot és főt kell megfizetni, a lefoglalást követő változást ( fő, illetve időtartam) nem tudom figyelembe venni .

A foglaló összege 50 %

Az előre megállapodott díjat abban az esetben is teljes egészében (az itt tartózkodás első napján) ki kell egyenlíteni, ha vendégeink a lefoglalt idő előtt kívánnak távozni, és ez nem a szállásadó hibájából történik.

A szállás lemondása esetén a befizetett foglalót a szálláshelynek nem áll módjában visszafizetni!

Indokolt esetben (Pl. betegség) 6 hónapon belül egyeztetés után igénybe vehető a szállás, kivétel: főszezon, ünnepnapok.

Köszönöm szíves megértésüket.

 

Foglalás

Szállást foglalni az alábbi elérhetőségeinken tud vagy az apartman adatok alatti űrlap kitöltésével.

Cím
Telefon
Mobil
E-mail
Facebook
2643 Diósjenő, Börzsönyi út 110.
06-35-364-357
06-20-563-7315
magdivendeghaz.dj@gmail.com
www.facebook.com/vendeghazmagdi

Foglalási igényét az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével is eljuttathatja részünkre. A foglalást csak e-mailben vagy telefonon történő visszajelzésünket követően tekintse véglegesnek! Köszönjük!Név:
Telefonszám:
E-mail:
Cím:
Érkezés dátuma:
Távozás dátuma:
Felnőttek száma:
Gyermekek száma:
Üzenet: