Magdi Vendégház
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Magdi Vendégház
Magdi Vendégház - Diósjenői Apartman Facebbok oldala

rólunk írták - vendégkönyv

idezet

Kedves Magdi és Józsi!

A bejegyzés eredeti oldalaÚgy éreztük "repül az idő" pedig még egy ajándék plusz órát is kaptunk az óraátállítás miatt, amit Nálatok tölthettünk :). Csodálatos, festői környezet, megszámlálhatatlan túralehetőséggel, finom ételekkel. Igazi feltöltődéssel indult az idei őszi szünetünk. Hála a ház kényelmének, nyugalmának biztosítva volt minden reggelre a "megújuló energia". Ezt a környéken le is tudtuk vezetni: a szendehely-katalinpusztai tanösvényen a gyerekek sem unatkoztak (Szendehelyen a Szepi Fogadóban ettünk finom ebédet) majd "bevettük" a nógrádi várat. Innen lélegzetelállítóan csodálatos kilátás nyílik a környékre. Másna BAlassagyarmaton a Palóc múzeumba látogattunk (a Svejk vendéglőben ínyenckedtünk) majd a nyírjesi Füvészkert és Vadasparkban töltöttük a nap hátralevő részét. Vasárnap Kiráylrétre vettük az útirányt, méghozzá kisvasúttal. Hétvége lévén nem volt csendes az erdő, a népszerűséget már a vonaton harsány gyermekkacaj sejtette. A Hiúz Házban (erdei iskola) alig fértünk az ismertetőtáblákhoz :). Tanösvény mutatja be itt is az erdő látnivalóit, erdei játszótér, minivasút gondoskodik a gyermeki élményekről (a Várfok Étteremben pedig isteni a brownie). Ma pedig haza kell mennünk... de visszatérünk, mert maradt még bőven felfedeznivaló! Ó és ki ne hagyjam a diósjenői szabadidőparkot sem, ami szintén nagy élmány volt a gyerekekkel. Köszönjük a feledhetetlen napokat!

2016.10.27-31.


István, Niki, Bálint és Dóri
Öttevényről

idezet

Kedves Magdi !

Nagyon köszönjük! Igazán jól éreztük magunkat ebben a rövid időben is! Annyira takaros,tiszta és otthonos volt ez a kis hely,hogy a rossz idő sem tudta szegni kedvünket! Minden a helyén volt, és mintha mi használtuk volna először!Remélem, hogy lesz alkalmunk napos időben is egyszer eljönni, mert gyönyörű a környék!
Külön köszönjük nektek a figyelmességeteket, hogy ki/elhoztatok minket a vasútra!
További szép hetet!:


Rita ,Szilvia és Nóra

idezet

Kedves Magdi és Józsi !

Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok, öröm volt lakni a takaros házatokban és gyönyörködni a kertben, Igyekeztünk "úgy hagyni", ahogy kaptuk. Ha módunkban áll és arrafelé szeretnénk kirándulni, biztosan nálatok szeretnénk megszállni, majd időben jelentkezünk. Köszönjük szépen! Szeretettel gondolunk vissza, jó egészséget kívánva:


Zsuzsa és József

idezet

Kedves Magdi és Józsi !

Az itt töltött egy hét alatt nagyon jól éreztük magunkat .
A lakás tökéletesen megfelelt ,az udvar pedig a rengeteg virággal és zöldell külön öröm volt .
Köszönjük a figyelmességet is ,hogy kijöttetek elénk a vonathoz is ,és mindig érdeklődtetek ,hogy kell e valami a boltból.
Remek kiinduló pont voltatok kirándulásainkhoz is.
Az idelátogatnak minden képen javasoljuk Nógrád és Drégely várát, a Csóványosi kilátót és a Kámort.
A Királyrét kisvasúton hétvégén még így szeptember végén is hatalmas a tömeg aki kényelmes nyugodt vágyik inkább hétköznap tegye .
A Diósjenői szabadidőpark és a jenői tó is mindenképpen megér egy látogatást .
A Mona Líza étteremben sokszor és finomakat ettünk .(a Börzsönyi kanászpecsenyét különösen ajánljuk .
Az ,hogy még az időjárással is szerencsék volt ,külön öröm volt hiszen az érkezés napját kivéve minden nap napsütéses jó időnk volt.
Köszönjük szépen az itt töltött hetet további minden szépet és jót kívánunk!


Vass Rolnd és Vassné Pusztai Rita
2016 .09.19-26 
Szabadszállásról

idezet

Kedves Magdika!

Igyekeztünk megőrizni azt a szép környezetet, rendet, tisztaságot amit nálad tapasztaltunk. Köszönjük a lehetőséget, hogy tudtál minket fogadni egy éjszakára is. Jól éreztük magunkat, fontos volt számunkra ez a rövid, családi együttlét.

Remélem, még találkozunk!
Üdvözlettel:


Hangyál Károly
cégvezető
2016.augusztus

idezet

Kedves Magdi!

Köszönjük a lehetőséget, hogy ilyen szép helyen tölthettük kikapcsolódásunkat!
A szálláson mindennel maximálisan elégedettek voltunk.

Petróné Molnár Dalma és Zsolt
2016.augusztus 13.

idezet

Kedves Magdi és Józsi !

Köszönjük a baráti fogadtatást így 7 év után is.
Nagyon jól éreztük magunkat ilyen bohókás idő ellenére is .
Jókat ettünk és nagyokat pihentünk. Halkan megsúgom ez is volt a cél.

Köszönjük a lehetőséget .
Dóri , Marianna , István.
Monorierdő
2016.07.28.

idezet

Kedves Magdi!

Köszönjük a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat (a néha kedvezőtlen időjárás ellenére is). A páromnak is nagyon tetszett a szállás. Azt mondta ilyen igényes magánszálláshelyen még nem volt. Nagyon szép lett a fürdőszoba is. Remek hely elvonulni kikapcsolódni. Jó egészséget sok vendéget  .

Lajos és Ágnes
2016.