Magdi Vendégház
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Vendégház besorolás
Magdi Vendégház
Magdi Vendégház - Diósjenői Apartman Facebbok oldala

rólunk írták - vendégkönyv

idezet

Köszönjük a kedves, szívvel teli vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat ezen a praktikusan felszerelt szálláson .

Köszönettel: Vágvölgyi család
2017.szept.

idezet

Köszönjük a vendéglátást,gyönyörű környezetben, barátságos,tiszta szálláson nagyon jól éreztük magunkat. További jó egészséget kívánunk kedves vendéglátónknak .

Csapó család
2017.08.29.

idezet

Jól éreztük magunkat e barátságos, nagyon tiszta és jól felszerelt szálláson. A tulajdonosoknak további jó egészséget és sok vendéget kívánunk .

Ili, Marika ,és Laci
2017.08.01.

idezet

Rendkívül tiszta, otthonos és ízlésesen berendezett szállás fogadott bennünket, gratulálunk az áldozatos munkájukhoz, melyhez továbbra is jó egészsége és sok-sok hálás vendéget kívánunk . Sokat kirándultunk, Nógrád és Drégely várának története, a hely szellemnemisége, kisugárzássása megérintett bennünket. Sajnos a Diósjenői Szabadidőparkba tervezett szombati pihenésünk meghiúsult egy zárt-körű rendezvény miatt, mely még pénteken nem volt kiírva az arra tévedő turisták számára . Sebaj, megnéztük a Honti szakadékot, majd este betekintést nyertünk a falu életébe a jenői-nap kapcsán, sajnos a zivatar közbe szólt. Köszönjük, hogy itt tölthettünk 4 csodás napot, jól éreztük magunkat .

Minden jót kívánunk!
Ragács György és családja
Szentesről ( Csongrád megye )
2017.07.12-16

idezet

Kedves Magdi!

Köszönjük szépen a vendéglátást,jól éreztük magunkat. Csodálatos ez a táj. A szállás remek ,kényelmes és nagyon komfortos . Még sok -sok vendégeke kívánunk :

Andrea és Tamás Nagyrédről.
2017.07.03- 07.07

idezet

Kedves Magdi!

Köszönjük szépen a vendéglátást ,nagyon jól éreztük magunkat Diósjenőn. Remek volt a szállás . Kényelmes volt minden ,és a tisztaság rendkívüli. Minden jót kívánunk ,és kellemes húsvéti ünnepeket !

Üdvözlettel : a Kósa család Nagykőrösről
Gábor,Bogi,Levente és Dávid
2017.04.17